• Haal het beste uit jezelf

Little Yogi wordt Pilates Moves!!

Na meer dan 15 jaar ervaring, voelt Little Yogi een beetje als thuiskomen. Iedereen, van piepjong tot stokoud, helpen om zichzelf te mogen zijn en op een zachte manier het beste uit zichzelf te halen, is fantastisch!

 

Little Yogi, dat ben ik, Katrien De Smet. Kinderyoga, pilates en yoga zijn mijn leven, en gegarandeerd dat het ook iets in uw leven en dat van je kind kan betekenen...

 

Vanaf mijn 4de dans ik de pannen van het dak en later deed ik dat ook in beroemd gezelschap van oa. Julio Iglesias, Maurizzio,... als freelance danser. Nog voor mijn 14de gaf ik mijn eerste dansles in t Binnenhof, de voormalige zaak van mijn ouders die in de regio Herentals heel gekend is.

 

Al snel werd het lesgeven uitgebreid naar Spinning, Tae Bo, BBB, BodyJam, BodyVive, BodyBalance, Zumba, Xco en nog veel meer. Groepsfitness kent voor mij geen geheimen meer!

 

Na een eerste les BodyBalance in 2006, een combinatie van yoga, pilates en tai chi, was ik op slag gewonnen voor deze bewegingsvormen. Een paar grondige opleidingen en ettelijke workshops later, is dit nog steeds grote liefde!

 

In de zomer van 2011 ben ik naar Amsterdam getrokken om bij Dolfijn Wellness mijn opleiding kinderyoga te voltooien. En wat geeft er meer vreugde dan mee spelen en leren van een kind?

 

Pilates neemt steeds een belangrijker deel in van mijn leven. Als erkend Peak Pilates instructor, geef ik les op de mat in groep en op de apparatus volgens de klassieke methode, zoals Joseph Pilates het heeft uitgewerkt.

Omdat doorheen de laatste tijd de nadruk veel meer is komen te liggen op pilates, besloot ik om samen met de verbouwing van de studio, ook de naam te veranderen: PILATES MOVES!!

" We balance, strenghten, stretch... But most of all we move"